Een heerlijke rollade is altijd een succes op tafel! U heeft de keuze uit een groot aantal heerlijke gevulde of gekruide rollades met bijbehorende bereidinswijze.
Toscaanse rollade
Italiaanse gevulde haasfilétrollade, gevuld met zontomaatjes en roomkaas
Bereiding: voorverwarmde oven, 45 minuten op 160 graden, of kerntemperatuur 62-65 graden
Veenbesrollade Gekruide
haasfilétrollade, gevuld met veenbessen en kaneel
Bereiding: voorverwarmde oven, 45 minuten op 160 graden, of kerntemperatuur 62-65 graden
Italiaanse boeren-rollade
Gekruide haasfilétrollade, gevuld met champignons en pancetta
Bereiding: voorverwarmde oven, 45 minuten op 160 graden, of kerntemperatuur 62-65 graden
Carpaccio rollade
Runderrollade, gevuld met zongedroogde tomaten, groene pesto, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten
Bereiding: braden 60 minuten per kilo of aanbraden in de pan en doorgaren in de oven op ± 150 graden, of kerntemperatuur 68 graden
Runder rollade
Bereiding: braden 60 minuten per kilo of aanbraden in de pan en doorgaren in de oven op ± 150 graden, of kerntemperatuur 68 graden
Lende rollade
Bereiding: braden 45-55 minuten per kilo of aanbraden in de pan en doorgaren in de oven op ± 150 graden. of kerntemperatuur 68 graden
Kalfs rollade
Bereiding: braden 50-55 minuten per kilo of aanbraden in de pan en doorgaren in de oven op ± 150 graden, of kerntemperatuur 55 graden
Haasfilét-rollade
Bereiding: 45 minuten braden per kilo, of kerntemperatuur 62-65 graden
Half om half-rollade
Bereiding: 90 minuten stoven per kilo, of kerntemperatuur 68 graden
Varkens-rollade
Bereiding: 75 minuten braden per kilo, of kerntemperatuur 62-65 graden
Schouderfilét-rollade
Bereiding: 75 minuten braden per kilo, of kerntemperatuur 62-65 graden
Gevulde haasfilétrollade met appeltjes
Gekruide haasfilétrollade, gevuld met gedroogde appeltjes
Bereiding: braden 45 minuten per kilo of aanbraden in de pan en doorgaren in de oven op ± 150 graden, of kerntemperatuur 62-65 graden
Gevulde haasfilétrollade Veneto
Gekruide haasfilétrollade, gevuld met kruidenkaas, zongedroogde tomaat, salami & basilicum Bereiding: braden 45 minuten per kilo of aanbraden in de pan en doorgaren in de oven op ± 150 graden, of kerntemperatuur 62-65 graden
Winterse rollade
Gekruide haasfilétrollade, gevuld met ontbijtkoek en wintermix
Bereiding: braden 45 minuten per kilo of aanbraden in de pan en doorgaren in de oven op ± 150 graden, of kerntemperatuur 62-65 graden