FEESTELIJKE ROLLADES

Een heerlijke rollade is altijd een succes op tafel! U heeft de keuze uit een groot aantal heerlijke gevulde of gekruide rollades met bijbehorende bereidinswijze.

 

Toscaanse rollade

Italiaanse gevulde haasfilétrollade, gevuld met zontomaatjes en roomkaas

Bereiding: voorverwarmde oven, 45 minuten op 160 graden, of kerntemperatuur 62-65 graden

 

Veenbesrollade Gekruide

haasfilétrollade, gevuld met veenbessen en kaneel

Bereiding: voorverwarmde oven, 45 minuten op 160 graden, of kerntemperatuur 62-65 graden

 

Italiaanse boeren-rollade

Gekruide haasfilétrollade, gevuld met champignons en pancetta

Bereiding: voorverwarmde oven, 45 minuten op 160 graden, of kerntemperatuur 62-65 graden

 

Carpaccio rollade

Runderrollade, gevuld met zongedroogde tomaten, groene pesto, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten

Bereiding: braden 60 minuten per kilo of aanbraden in de pan en doorgaren in de oven op ± 150 graden, of kerntemperatuur 68 graden

 

Runder rollade

Bereiding: braden 60 minuten per kilo of aanbraden in de pan en doorgaren in de oven op ± 150 graden, of kerntemperatuur 68 graden

 

Lende rollade

Bereiding: braden 45-55 minuten per kilo of aanbraden in de pan en doorgaren in de oven op ± 150 graden. of kerntemperatuur 68 graden

 

Kalfs rollade

Bereiding: braden 50-55 minuten per kilo of aanbraden in de pan en doorgaren in de oven op ± 150 graden, of kerntemperatuur 55 graden

 

Haasfilét-rollade

Bereiding: 45 minuten braden per kilo, of kerntemperatuur 62-65 graden

 

Half om half-rollade

Bereiding: 90 minuten stoven per kilo, of kerntemperatuur 68 graden

 

Varkens-rollade

Bereiding: 75 minuten braden per kilo, of kerntemperatuur 62-65 graden

 

Schouderfilét-rollade

Bereiding: 75 minuten braden per kilo, of kerntemperatuur 62-65 graden

 

Gevulde haasfilétrollade met appeltjes

Gekruide haasfilétrollade, gevuld met gedroogde appeltjes

Bereiding: braden 45 minuten per kilo of aanbraden in de pan en doorgaren in de oven op ± 150 graden, of kerntemperatuur 62-65 graden

 

Gevulde haasfilétrollade Veneto

Gekruide haasfilétrollade, gevuld met kruidenkaas, zongedroogde tomaat, salami & basilicum Bereiding: braden 45 minuten per kilo of aanbraden in de pan en doorgaren in de oven op ± 150 graden, of kerntemperatuur 62-65 graden

 

Winterse rollade

Gekruide haasfilétrollade, gevuld met ontbijtkoek en wintermix

Bereiding: braden 45 minuten per kilo of aanbraden in de pan en doorgaren in de oven op ± 150 graden, of kerntemperatuur 62-65 graden

Roelof Speelman, Keurslager

Koopmansplein 16
9401EL Assen
0592310078
0592310078

Openingstijden

maandag 12:00 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 21:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag Gesloten